Ruitschade

VOORRUIT REPAREREN OF VERVANGEN?
Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft, dan bekijken we bij Autoglaz altijd eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen. Bij Autoglaz werken we met speciaal opgeleide monteurs die uiterst vakkundig een sterretje kunnen repareren. U kunt uw reparatie laten uitvoeren bij Autoglaz Alblasserwaard. Afhankelijk van de grootte van het sterretje, bent u in principe in een half uur weer klaar en onderweg! Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering. Wij mogen voor de meeste verzekeraars ruiten herstellen en vervangen.

VOORRUIT VERVANGEN.
Mocht uw voorruit toch moeten worden vervangen, omdat bijvoorbeeld het sterretje verder is uitgescheurd naar een barst, dan kunnen wij op professionele wijze uw voorruit vervangen.

KOSTEN VOORRUIT VERVANGEN.
Indien u verzekerd bent tegen ruitschade dan handelen wij dit af met uw verzekering en zijn er vaak geen directe kosten voor u aan verbonden! Wel kan het uw eigen risico kosten zoals opgenomen in uw polisvoorwaarden. Dit vragen wij graag voor u na. Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade dan kunt u hier een offerte opvragen.

PREVENTIESTICKER HELPT ERGERE SCHADE VOORKOMEN.
In geval van schade is het altijd handig om onze preventiesticker bij u te hebben. Deze plakt u vrijwel onzichtbaar op de ster en voorkomt dat vocht zich in de breuk nestelt, waardoor de beschadiging vrijwel onzichtbaar gerepareerd kan worden. U kunt deze sticker gratis aanvragen of even langsrijden.

Vrijblijvende offerte of schade melden?

Geen bestand geselecteerd Bladeren
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Waaorm ASV?

Vakkundig schade herstel
Altijd minimaal 4 jaar Focwa garantie

Vestiging

Graafland 66a
2964 BK Groot-Ammers

(0184) 601346
info@autoschadeherstel-asv.nl

IBAN: NL33RABO0159799007
BTW nr. NL85.04.29.821.B01
KvK. Rotterdam 52405796